Platser

Vi har samarbete med ett antal olika campingar som har skapat villavagnsplatser och söker ständigt efter nya samarbetspartners. Här finns det möjlighet att koppla in sin villavagn på vatten och avlopp samt el. Om Du är en av dem som bara väntar på den rätta platsen för att ställa upp din villavagn på och vill finnas med bland de kunder vi kontaktar när något blir aktuellt i just Ditt önskade område är du välkommen att skicka ett mail till info@villavagn.se med kontaktinformation så ska vi göra vårt bästa för att finna Din drömplats!

Om ni vill ha visningar på de olika campingplatserna på annan tid är ni välkomna att höra av er till oss!

Hunnebostrand

På natursköna Hunnebostrands camping så kan vi erbjuda fina platser för våra villavagnskunder. Campingen är vackert belägen i en naturskön miljö, med gångavstånd från centrum i Hunnebostrand.
Här är det aldrig långt till salta dopp eller att strosa runt i hamnen med utsökta restauranger, sjöbodar och fiskaffärer med havets delikatesser.

Wiggersvik

Wiggersvik camping belägen nära Kungshamns Centrum& Smögen. Här kan vi erbjuda fina platser för våra villavagnskunder.
www.wiggersvik.se

Örns camping

På natursköna Örns camping så kan vi erbjuda fina platser för våra villavagnskunder. Örns camping ligger vackert vid havet. Man kan hyra båt, fiska, minigolf, bada i havet mm.

http://www.ornscamping.se/

Lysingbadet

På en av Sveriges femstjärniga turistanläggningar i Västervik som är öppet året runt kan vi erbjuda villavagnar för försäljning.
Lysingbadet

Facebook