Företaget

Ami Höglund grundade Svenska Semesterhem 2003 och kommer från turistbranschen. Idag leder Svenska Semesterhem utvecklingen av villavagnar i Sverige och vi har nu även modell er som är specialanpassade för det nordiska klimatet. Vi ser det som vår uppgift att lösa bristen på fritidshus. Alla ska ha råd med sommarstuga vid hav, sjö eller vid skidliften!

I dag driver vi även mobila hotell till arbetsplatser och företag samt Göteborgs camping där vi har uthyrning av villavagnar. och vi är totalt 15 anställda. anställda och säljer ca: 150 fabriksnya villavagnar per år, vilket gör oss till Sveriges största återförsäljare av villavagnar. Vi har  två villavagnsexpon samt ytterliggare ett antal visningsplatser runtom i landet. Svenska Semesterhem är associerade partners med Sveriges Campingvärdars Riksförbund (SCR).

Våra leverantörer är de två största tillverkarna i Europa. Willerby i England och IRM i Frankrike. Leverantörerna säljer tillsammans fler än 20 000 villavagnar per år och har funnits sedan 1940-talet.

Sammanfattningsvis står vi för erfarenhet, kunskap och volym. Detta borgar för trygghet. Din trygghet.